Αγαπητοί γονείς και σπουδαστές,


 

     Ύστερα από 36 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας, το έργο του Σχολείου μας στην εκπαίδευση των Ξένων Γλωσσών έχει γίνει Παράδοση στο χώρο της Νέας Σμύρνης, στηριγμένο στην Εργατικότητα μας, την Πείρα μας, τη Μεθοδικότητά μας, και κυρίως, στην Αγάπη μας για τους μαθητές μας.

 

     Στα τρία σύγχρονα εκπαιδευτήρια μας σε κομβικά σημεία της Νέας Σμύρνης, οι σπουδαστές απολαμβάνουν ένα μοναδικό σύστημα εκπαίδευσης με ολοκληρωμένα προγράμματα σπουδών που στηρίζονται στην υψηλή ποιότητα των καθηγητών, οι οποίοι είναι όλοι πτυχιούχοι Πανεπιστημίων, στο κατάλληλο εκπαιδευτικό υλικό, στη σωστή υλικοτεχνική υποδομή, στα ολιγoμελή τμήματα και στο φιλικό περιβάλλον.

 

    Στην προσπάθεια μας να κάνουμε το Σχολείο μας όσο το δυνατόν πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό στο έργο που προσφέρει, πλαισιώνουμε την ξενόγλωσση εκπαίδευση και με ποικίλες πολιτιστικές δραστηριότητες (π.χ. χορωδία, προβολή ξενόγλωσσων ταινιών, βραδιές γερμανικής κουζίνας) μέσα από τις οποίες οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με άλλους  πολιτισμούς.

 

     Σκοπός μας είναι η πλήρης και υπεύθυνη κάλυψη των αναγκών σε ξενόγλωσση εκπαίδευση κάθε ιδιαίτερης κατηγορίας, όπως μαθητών όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, φοιτητών, εργαζομένων ανθρώπων που η γνώση ξένων γλωσσών ανοίγει νέες επαγγελματικές προοπτικές. Για αυτό το λόγο, περιβάλλουμε κάθε μαθητή με προσωπική φροντίδα.

 

      Τα τελευταία χρόνια εμπλουτίστηκαν και  με την είσοδο της νεότερης γενιάς καθώς στα κέντρα μας ανέλαβαν σημαντικούς τομείς ευθύνης οι κόρες μου, αριστούχοι πτυχιούχοι της Ελληνικής και Αγγλικής Φιλολογίαςž: 
 

  • η Παυλίνα Φουρλεμάδη  με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διδασκαλία της Νέας Ελληνικής ως Ξένης Γλώσσας (Πανεπιστήμιο Αθηνών),

  • η Γεωργία Φουρλεμάδη με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διδασκαλία της Αγγλικής ως Ξένης Γλώσσας (London University) και

  • η Δήμητρα Φουρλεμάδη με μεταπτυχιακές σπουδές στην Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία και στη Διδασκαλία της Αγγλικής ως Ξένης Γλώσσας (Oxford University).

     

  Είμαι σίγουρη ότι θα δώσουν το στίγμα τους στα επόμενα χρόνια και θα εξελίξουν ακόμα περισσότερο το εκπαιδευτικό μας έργο. Έτσι, τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ε. ΓΑΛΟΥΖΙΔΟΥ στηριζόμενα σε γερά θεμέλια, αλλά και στον ενθουσιασμό και την ενεργητικότητα της νέας γενιάς αποτελούν τη σίγουρη, αξιόπιστη και ολοκληρωμένη λύση για την εκμάθηση μίας ξένης γλώσσας με εξασφαλισμένα αποτελέσματα.

 

Να έχουμε όλοι μια νέα σχολική χρονιά γεμάτη υγεία και δημιουργικότητα!

 

 

Με πραγματικό ενδιαφέρον,

        Ελένη Γαλουζίδου

    Διευθύνων Σύμβουλος 

Μήνυμα εκ της Διευθύνσεως